zemified e 8

De ce să folosiți proxy

Odată cu extinderea internetului, multe site-uri se promovează prin trimiterea de e-mailuri nesolicitate,spam,reclame și chiar programe spion.Aceste siteuri nu numai că fură informațiile dvs. personale, dar permit,de asemenea, hackeri-lor să se infiltreze în sistemul dumneavoastră.Serverele proxy anonime acționeză ca un zid între datele dv. și internet, oferind astfel securitate sistemului și  datelor dumneavoastră.

Înainte de a trece la conceptul  de servere proxy anonime, să înțelegem conceptul de server proxy. Un server proxy acționează ca un tampon între sistem și resursele de pe internet pe care încearcă să le acceseze. Serverele proxy adună și stochează fișierele care sunt frecvent solicitate de utilizatorii de internet într-o bază de date unică cunoscută sub numele de cache.

Aceste servere proxy cresc viteza de navigare oferindu-vă informații imediat de la cache-ul lor.Performanța generală a internetului devine foarte mare. Cu toate acestea, aceste servere proxy nu ascund adresa de Internet (IP).

Serverele proxy anonime sunt servere proxy care ascund adresa dvs. de IP asigurând astfel securitatea dv.Prin ascunderea adresei IP aceste servere proxy anonime vă asigură de orice acces neautorizat sau ilegitim la computer.Aceste servere ascund complet detaliile și activitățile de pe internet. În afară de aceasta, se ascunde chiar și faptul că utilizați un server proxy.Aceste servere pot fi utilizate pentru aproape toate scopurile legate de web, cum ar fi : chat, transfer de fișiere,e-mailuri și mult mai mult.

Odată cu extinderea internetului, riscurile sale au evoluat,de asemenea.Unul dintre riscurile majore cu care vă confruntați în timp ce navigați pe net sunt virușii.Un alt risc major cu care vă confruntați în timpul navigării este lipsa de intimitate.Diferitele  resurse web pe care le accesați colectează  informații personale prin intermediul unei adrese unice: Internet Protocol (IP) ,care este adresa ta .
Aceste resurse spionează  obiceiurile de navigare și pot  inhiba accesarea informațiilor de pe net.

Acum chiar ai devenit o țintă ușoară pentru diverse agenții de publicitate și de marketing.Acestea adună informații despre adresa IP, adresa dvs. de email și interesele dvs.Apoi, ei trimit e-mailuri nedorite și spam pe sistemul dvs. și la adresele de e-mail.

Fără un server proxy anonim un site web poate utiliza chiar bucle de securitate în sistemul dv., cu ajutorul unor programe de hacking. Aceste programe pot face sistemul închis, face efectua operațiuni într-un mod bizar și pot accesa, chiar și modifica conținutul de pe hard disk. Ei au nevoie doar de adresa IP și totul se face.Serverele proxy anonime vă ajuta într-un mod minunat sa ascundeți  adresa IP și vă protejează de toate aceste amenințări.Serverele proxy anonime împiedică orice șansă de scurgere de informații și abuz de adresă IP.

După ce ai descoperit beneficiile de a avea un server proxy anonim, ve-ți dori, probabil, să-l cumpărați.Puteti să-l descărcați sau cumpărați de pe internet.Există numeroase site-uri, care vă oferă o largă varietate de servere proxy anonime.Puteți vizualiza caracteristicile detaliate ale diferitelor servere și chiar să comparați prețurile.Apoi, puteți plasa comanda, și să le cumpărați.
Bucurați-vă de experiența de navigare pe Internet prin servere proxy anonime.

Author: startachim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *